Rólunk

A Di-Fer Kft. 1989-ben alakult német-magyar vegyes vállalatként. Cégünk 1991-ben az elsők között lett az Opel hivatalos márkakereskedése és márkaszervize Magyarországon. Kiemelkedő színvonalon igyekszünk képviselni az összes általunk forgalmazott márkát, amiért évek óta több elismerést is kapunk az importőröktől. Ezeket az elismeréseket elégedett ügyfeleinknek is köszönhetjük, akiket célunk a lehető legmagasabb igényeknek megfelelően kiszolgálni.

 

Di-Fer Autócsoport

 

Érd 

Cégcsoportunk az Opel mellett a következő márkákat is forgalmazza: Suzuki, Kia, Mitsubishi, Ssangyong, így lehetővé téve ügyfeleinknek, hogy közel 60 autómodell és annak változatai között válogathassanak.

A Di-Fer Autócsoport 1993 óta hivatalos Suzuki márkakereskedés és márkaszerviz, 2004-től hivatalos Kia márkakereskedés és márkaszerviz, ekkor már egy megújult szalonban vártuk ügyfeleinket. 2007. április 1-jével a Mitsubishivel bővítettük márkáink palettáját hivatalos márkakereskedésként és márkaszervizként.

A Ssangyong forgalmazását 2022 tavaszán kezdtük el, dunaújvárosi telephelyünkön.

 

Dunaújváros  

Cégcsoportunk 2013-tól Dunaújvárosban Di-Fer Újváros néven nyitotta meg szalonját hivatalos Suzuki márkakereskedés és márkaszervizként, Dunaújvárosi telephelyünkön – érdi cégünk hídfő állásaként – igyekszünk szolgáltatásainkat ugyanolyan magas színvonalon közvetíteni ügyfeleink részére, mint ahogy azt az évek alatt meglévő ügyfeleink megszokhatták.

Telephelyünkön Suzuki és egy jelenleg kialakítás alatt álló Ssangyong szalon várja a legújabb modellekkel kereskedésünk.

Érdi telephelyünkön jelentős használtautó készlettel rendelkezünk.

Autócsoportunk az alábbi szolgáltatásokkal igyekszik a legjobb színvonalon kiszolgálni ügyfeleit:

 

Kiegészítő szolgáltatások

 

Várjuk Önöket Budapesttől 10 percre!

 

Tisztelettel,  

Biró István

cégvezető